Nieuws

Vitus-arrangement: overnachten in de terpboerderij

In het weekend van de Sint Vitus Passie 2020 biedt Promovocaal een bijzonder St.Vitusarrangement aan op vrijdag- en zaterdagavond. Op de dag van de avondvoorstelling bent u vanaf 15.00 uur van harte welkom in de sfeervolle en gezellige Promovocaal terpboerderij in Wetsens. Hier staat bij aankomst een kopje koffie/thee met een Friese lekkernij voor u klaar. Na een welkom kunt u uw spullen naar uw kamer brengen waar een opgemaakt bed onder het rieten dak of de karakteristieke houten balken voor u klaar staat. Met de voor u klaar gelegde handdoeken kunt u zich even opfrissen na ​de reis.

Mocht u nog tijd hebben tot de voorstelling van de Sint Vituspassie, dan kunt u die vrij besteden met een wandeling over de contouren van de eens één van de grootste terpen van Friesland: Wetsens (Terppaadroute) of een heerlijke fietstochtje naar het Wad (ongeveer acht kilometer). Maar u bent natuurlijk ook welkom om even heerlijk te ontspannen op de Deel bij de houtkachel of bij mooi weer in de ruime boerderijtuin. Voor het diner kunt u op slechts 5 minuten rijden terecht in het knusse en mooie Friese Elfstedenstadje Dokkum. Daar kunt u bij een aantal van de gezellige eetgelegenheden die Dokkum rijk is terecht. Na het diner kunt u weer parkeren bij de Terpboerderij, waarna u in slechts twee minuten naar de St. Vituskerk kunt lopen. Na de Sint Vituspassie staat in de VITUSTENT bij de Sint Vitus Kerk een Sint Vitus-biertje of ander drankje en hapje voor u klaar. En bij terugkomst in de boerderij brandt op de gezellige Deel de houtkachel of buiten de
vuurkorf (afhankelijk van het weer), waar u met de andere gasten met een hapje/drankje ook nog even na kunt praten.

De volgende dag
Na een ontspannen nachtrust in/op één van de sfeervolle slaapkamers/slaapplaatsen kunt u vanaf 8.30 uur genieten van een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet met huisgemaakte- en/of streekgebonden gerechten, waarna u ontspannen en voldaan aan uw thuisreis kunt beginnen.

Het Sint Vitus-arrangement op een rijtje:
1. Vanaf 15.00 uur koffie/thee met een Friese lekkernij
2. Een overnachting in één van de gezellige boerderijslaapkamers, op de ‘hooizolder’ of op de Vide.
3. Gebruik van handdoeken
4. Verblijf in de sfeervolle terpboerderij, omringd door een ruime tuin, waarin knusse zitjes, een bescheiden boomgaard, vuurplaatsen en een voetbaldoel elkaar afwisselen.
5. Gezellige relax-, praat- en spelletjesruimtes op de Deel en de Vide met boeken, een sjoelbak, gezelschapsspelletjes en een biljarttafel.
6. Sint Vitus drankje en hapje na het bezoek aan de Sint Vituspassie in de Vitustens en later een borrel op de Terpboerderij .​
7. Uitgebreid ontbijtbuffet de volgende morgen
8. Verblijf op 2 minuten loopafstand van de Sint Vituspassie-locatie
9. Voldoende parkeergelegenheid
10. INCLUSIEF toegangskaart tot de Sint Vitus Passie
11. Uitchecken om 10.00 uur

Dit alles voor slechts 75 euro per persoon.

Het arrangement boeken?
mail ons op mailpromovocaal@gmail.com met uw naam, de datum van uw arrangement en het aantal personen of vul het contactfurmulier met dezelfde gegevens in.