Word onderdeel van de Sint Vitus Passie

Met de Sint Vitus Passie komt de culturele hoofdstad van Europa naar Wetsens. Het piepkleine terpdorpje heeft in mei de primeur van de eerste Sint Vitus Passie ooit. Op 10 februari geeft componist Anne de Bruijn een exclusief voorproefje op zijn moderne drieluik, dat onderdeel is van Under de Toer.

Meedoen

De Sint Vitus Passie is er voor en door enthousiaste mensen. Van professionals tot hobbyisten en mensen die het gewoon leuk vinden onderdeel te zijn van dit unieke project. Componist De Bruijn: “Op dit moment zoeken we nog allerlei mensen. Van koorleden tot decorbouwers en van instrumentalisten tot mensen die kunnen helpen met de organisatie. We nodigen iedereen uit te komen helpen, kijken en meedoen.”

Voorproefje

Op zaterdag 10 februari om 10.00 uur geeft De Bruijn – in de Sint-Vituskerk van Wetsens – een voorproefje op de Vitus Passie. Geïnteresseerden, vrijwilligers en media krijgen dan de kans om alvast de sfeer van de Vitus Passie in Wetsens te proeven. Wil je je aanmelden als vrijwilliger of als koorlid meedoen aan de Sint Vitus Passie? Vul dan ons contactformulier in of stuur een mail naar ikdoemee@vituspassie.nl.